Select Page

Brighton Basement Renovation

Basements often get overlooked. But a carefully thought out and well-designed one can add loads of functional, livable space to your home. With a growing family, our Brighton clients needed to do just that. Our design added a much needed second bathroom to the house, a laundry room, additional storage, as well as an extra music/rec room for this family of musicians. We also created a more comfortable entrance from the unique, split-level driveway to give them a better way to get in, out, up and down. The renovation took considerable coordination for reconfiguration, cleaning up of messy old utilities and plumbing, but in the end, our clients were successfully able to reclaim their subterranean space and rock on.

Location: Brighton, MA
Project Size: 520 sf
Team: Bailey Davol/Studio Build