Select Page

Café Sushi

A long-standing fixture in Cambridge, Café Sushi was looking to update their appearance to keep up with the ever-changing times, and more importantly, their ever-evolving culinary exploits. Our update was careful to pay homage to the beloved history of the space by keeping the overall layout of the sushi bar in the same footprint that guests have come to know and love for the last 30 years. It also still works great, it simply needed a thoughtful update. So we added more functionality to the chef’s customer-facing workspace and gave the space an overall facelift. The result is an even fresher take on their amazingly fresh sushi and a Café Sushi experience that guests can love for many more years to come.

Location: Cambridge, MA
Project size: 2,982sf
Team: BLW Engineers, TriMark