Select Page

Ware Street Residence

For this Somerville addition, our client’s needed more space for their growing family but wanted to stay in their current home. We helped them do just that by extending the living room and combining it with the kitchen and dining rooms to create a larger, open living space for all. We also added an additional half bath. Upstairs, we used this increased footprint to create an entirely new master bathroom suite for Mom and Dad to make sure everyone had plenty of room to spread out. The project involved a successful variance review process with the city of Somerville zoning board of appeal and stayed on-budget to ensure all made sense for the long-term economics of the real estate. In the end, it gave our clients all the family space they wanted while remaining in the neighborhood they call home. All great things.

Location: Somerville, MA
Project size: 3,039 sf
Team: Fresh Start Contracting, Roome & Guarracino