Dark and unused no more.

Brighton Basement Renovation

Basements often get overlooked. But a carefully thought out and well-designed one can add loads of functional, livable space to your home. With a growing family, our Brighton clients needed to do just that.

Our design added a much needed second bathroom to the house, a laundry room, additional storage, as well as an extra music/rec room for this family of musicians. We also created a more comfortable entrance from the unique, split-level driveway to give them a better way to get in, out, up and down. The renovation took considerable coordination for reconfiguration, cleaning up of messy old utilities and plumbing, but in the end, our clients were successfully able to reclaim their subterranean space and rock on.
Brighton, MA
520 sf
Services
Architecture
Interiors
Renovation
Collaborators
Bailey Davol
View Next Project
Back to Top